perjantai 14. lokakuuta 2016

Lake District

Tämä tarina alkaa samalla tavalla kuin moni muukin reissutarina täältä. Hypättiin aamulla junaan, suuntana Windermere ja Lake District, suunnitelmana patikoida luonnossa. Ja se me nimenomaan tehtiin. Patikoitiin.  Varmaankin noin 16-17 kilometriä tuli käveltyä siellä uskomattomissa maisemissa. Polku, tai no reitti kulki eläinten laidunmaiden läpi, ja oli kyllä postikorttiainesta.









Reissun paras kohta oli söpö vanha pariskunta, joka oli myös lähtenyt patikoimaan lauantain kunniaksi. He kävelivät meidän edellä, (tai me käveltiin heidän perässä ettei eksyttäisi). Jossain vaiheessa he pysähtyivät tien varteen ja kaivoivat repusta maitopullon jonka jakoivat evääksi. Eo ehkä kuulosta niin suloiselta kirjoitettuna, mutta se oli aivan tavattoman suloista!


Ikävin kohta oli paluumatka, käveltiin takaisinpäin "ison" tien viertä, mikä vähän pilasi metsässä saavutettua zen-olotilaa. Mutta, mukava reissu kaikenkaikkiaan! Huomenna otetaan suunnaksi Chester ja Cheshire Oaks -ostoskeskus, täällä alkaa tulla syksy ja lämpötila alkaa pikkuhiljaa vaatia lämpimämpää takkia. On täällä kuitenkin yli 10 astetta vieläkin reippaasti päivisin, ja iltaisinkin kyllä, mutta ei tunnu enää niin lämpimältä jostain syystä! Palataan ensi viikolla kun on enemmän kerrottavaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti